1. Fogjunk össze!

A jelentkezéshez töltsd ki az
az alábbi rovatokat!

Az ingyenes tanfolyamra történő jelentkezés
semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A belépéshez szükséges linket a jelentkezés után e-mailben kapod meg.

Mottó: “Minden munkából élő egyéni gazdasági és szociális érdeke, hogy szakszervezeti tag legyen.”

Az emberek tisztességes megélhetést biztosító béreket, biztonságos munkahelyeket szeretnének maguknak, ahol emberszámba veszik őket. Ez az, amit minden munkavállaló szeretne és ez az, amit a szakszervezetektől várnak el.

Ma a munkavállalók többsége úgy gondolja, ha majd a szakszervezet teljesíti az elvárásait, akkor belép tagnak. A szakszervezetek pedig azért nem tudnak eredményeket elérni, mert kevés aktív tagjuk van.

Ördögi kör. Hogyan lehet ebből kiszállni? Valamin változtatni kell, mert amit az elmúlt évtizedekben tettek a szakszervezetek, az csak ritkán volt eredményes. Ha az lett volna, nem itt tartanánk. A magyar munkavállalók hiába hoznak létre világszínvonalú termékeket és nyújtanak minőségi szolgáltatásokat, töredékét keresik, mint a külföldi tulajdonú cégek anyaországaiban. Hol a hiba?

A felmérések szerint a munkavállalók nagyon keveset tudnak a szakszervezetekről. Ez nem az ő hibájuk, hiszen senki sem tájékoztatta arról, hogy miként működnek jól. Ahhoz, hogy valami megváltozzon, el kell mondani nekik, hogy mire jó az összefogás, és milyen fontos a szakszervezet a boldogulásukhoz.

Ez a tanfolyam olyan munkavállalóknak szól, akik változtatni szeretnének a mostani helyzetükön. A tanfolyam segítségével olyan ismereteket sajátíthatsz el, amelyeket megváltoztatják a szakszervezetekről alkotott képed.

© Copyright – Szakszervezeti aktivista                                                                                                            Nyitóoldal   Bemutatkozás   Kapcsolat   Adatvédelmi tájékoztató  ÁSZF