Tájékoztató az Aktivista tanfolyamról

A “Szakszervezeti aktivista” képzési portál második tanfolyama olyan tagoknak és tisztségviselőknek szól, akik sikeresebbé szeretnék tenni szakszervezetüket.

• Az Aktivista tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni, de a résztvevők száma technikai okok miatt korlátozott lehet. A korlátozásról a honlapon és e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.
  • Az Aktivista tanfolyam elvégzése szerződéshez kötött, ami a tanfolyami díj átutalásával jön létre.
  • A létrejövő szolgáltatási szerződés részleteit az ÁSZF tartalmazza.
  • A tanfolyamra történő belépési adatokat – a tanfolyami díj beérkezése után – e-mailben küldjük meg a hallgatóknak.
  • A tanfolyam elvégzésére – a belépési adatok kiküldésétől számítva – három hónap áll a hallgatók rendelkezésére.
  • Az Aktivista tanfolyam ára 8.000 Ft. Aki az ingyenes tanfolyamra regisztrált (megadta keresztnevét és e-mail címét), az a tanfolyam árából 2.000 Ft kedvezményt kap.
  • Aki sikeresen elvégzi az Aktivista tanfolyamot, annak a tanfolyam teljes díját (8.000 Ft-ot) beszámítjuk a tisztségviselő tanfolyam árába.
  • Az Aktivista tanfolyamot akkor tekintjük sikeresen elvégzettnek – akkor jár a kedvezmény a Tisztségviselő tanfolyam árából – ha a hallgató a tanfolyam végén található tesztet több mint 60%-ra teljesíti.

Megnyílt! Az Aktivista tanfolyamhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

(A Tisztségviselő tanfolyam kedvezményéért végezd el minél előbb!)

Add meg a jelentkezési adatokat és e-mailben tájékoztatunk a részletekről.

Mi sem szeretjük a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.

Adatvédelmi tájékoztató

Szigeti Péter, Videoton Szakszervezet

“A munkavállalók összefogását és a szakszervezetek tevékenységét bemutató online tanfolyam rengeteg olyan témával foglalkozik, amit mi csak felületesen ismertünk. Kollégák a tanfolyam vége felé haladva büszkélkednek a megszerzett tudással. Nem felszínes, egyértelmű és lényegre törő volt e tanfolyam. Ajánlom mindenkinek, sőt már szervezzük további tisztségviselőink beiskolázását a következő tanfolyamra.”

“Ez a tanfolyam megerősített abban, hogy egy szervezet akkor tudja feladatát ellátni, a jövőjét építeni, ha legfontosabbnak tartja: a szervezetfejlesztést, a tagszervezést, a képzést és a közösségépítést. Nincs jövője annak a szakszervezetnek, amelyik nem tesz meg mindent azért, hogy a fentebb említett tevékenységeket elvégezze és mindent eszközt biztosítson a megvalósításhoz.”

Pálfi Gábor, Dunaferr Vasas Szakszervezet

“Mindenképpen ajánlanám az online tanfolyamot. Sőt szerintem a mindennapi érdek-képviseleti munkához elengedhetetlen, ezért kötelezővé is tenném. A tanfolyam tematikája nagyon hasznos volt, mert javította a kommunikációmat és a tagsággal meglévő kapcsolatomat is mélyítette.

Lukács M., PADOSZ

“A tanfolyam rám időnként nagyon motiváló, lelkesítő hatást gyakorolt. A fejezetek tartalma érdekes és informatív, ezért a későbbiekben is fel tudom majd használni beszélgetésekben, tájékoztatók írásában. A tanfolyamot jó szívvel ajánlom minden szakszervezeti tisztségviselőnek.

Mészáros István, Nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete

“Jómagam friss szakszervezeti vezetőként szembesültem, hogy nem egyszerű feladatot kell ellátnom. Azonban kárpótol a kihívás és a sikerélmény. Még sokat kell tanulnom, de rengeteget tanultam ebből a tanfolyamból is.”