Kinek ajánljuk az ingyenes tanfolyamot?

A “Szakszervezeti aktivista” képzési portál első tanfolyama munkavállalóknak szól.

Megtudhatod, hogy ténylegesen

• miért keresnek sokkal kevesebbet a magyar munkavállalók Európa nyugati felén foglakoztatott társaiknál,
  • miért jobb a kollektív szerződés az egyéni munkaszerződésnél,
  • mi kell ahhoz, hogy egyenrangú félként tudjanak a munkavállalók tárgyalni és megegyezni a munkáltatókkal.

A tanfolyam segítségével olyan ismereteket sajátíthatsz el, amelyek gyökeresen megváltoztatják a munka világáról alkotott képed. Megismerheted, hogy miért kell összefognod a munkatársaiddal, és a szakszervezet miért az egyedüli megoldás a boldogulásotokhoz.

Ha regisztrálsz és elvégzed a tanfolyamot,
2000 Ft kedvezményt
kapsz az Aktivista tanfolyam tandíjából.

Jelentkezz és e-mailben megkapod a belépéshez szükséges linket.

Jelentkezés a munkavállalóknak szóló ingyenes tanfolyamra.

Az ingyenes tanfolyamra történő jelentkezés
semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A belépéshez szükséges linket a jelentkezés után e-mailben kapod meg.

Mi sem szeretjük a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.

Adatvédelmi tájékoztatóÁSZF

Szigeti Péter, Videoton Szakszervezet

“A munkavállalók összefogását és a szakszervezetek tevékenységét bemutató online tanfolyam rengeteg olyan témával foglalkozik, amit mi csak felületesen ismertünk. Kollégák a tanfolyam vége felé haladva büszkélkednek a megszerzett tudással. Nem felszínes, egyértelmű és lényegre törő volt e tanfolyam. Ajánlom mindenkinek, sőt már szervezzük további tisztségviselőink beiskolázását a következő tanfolyamra.”

Ez a tanfolyam megerősített abban, hogy egy szervezet akkor tudja feladatát ellátni, a jövőjét építeni, ha legfontosabbnak tartja: a szervezetfejlesztést, a tagszervezést, a képzést és a közösségépítést. Nincs jövője annak a szakszervezetnek, amelyik nem tesz meg mindent azért, hogy a fentebb említett tevékenységeket elvégezze és mindent eszközt biztosítson a megvalósításhoz.”

Pálfi Gábor, Dunaferr Vasas Szakszervezet

“Mindenképpen ajánlanám az online tanfolyamot. Sőt szerintem a mindennapi érdek-képviseleti munkához elengedhetetlen, ezért kötelezővé is tenném. A tanfolyam tematikája nagyon hasznos volt, mert javította a kommunikációmat és a tagsággal meglévő kapcsolatomat is mélyítette.

Lukács M., PADOSZ

“A tanfolyam rám időnként nagyon motiváló, lelkesítő hatást gyakorolt. A fejezetek tartalma érdekes és informatív, ezért a későbbiekben is fel tudom majd használni beszélgetésekben, tájékoztatók írásában. A tanfolyamot jó szívvel ajánlom minden szakszervezeti tisztségviselőnek.

Mészáros István, Nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete

“Jómagam friss szakszervezeti vezetőként szembesültem, hogy nem egyszerű feladatot kell ellátnom. Azonban kárpótol a kihívás és a sikerélmény. Még sokat kell tanulnom, de rengeteget tanultam ebből a tanfolyamból is.”