Tájékoztató a Tisztségviselő tanfolyamról

A “Szakszervezeti aktivista” képzési portál harmadik tanfolyama olyan szakszervezeti tisztségviselőknek szól, akik felkészülten szeretnék ellátni a feladataikat, mert a tisztségviselés szakma.

• A Tisztségviselő tanfolyamot időszakonként indítjuk. A tanfolyamok kezdetéről és a résztvevők lehetséges számáról a jelentkezőket a honlapon és e-mailben értesítjük.
  • A tanfolyam korlátozott létszámmal indul, tekintettel arra, hogy a tananyagban való előrehaladás feladatok elvégzéséhez kötött, amit a tanár értékel és hagy jóvá.
  • A Tisztségviselő tanfolyam elvégzése szerződéshez kötött, ami a tanfolyami díjról kiküldött díjbekérő kiegyenlítésével jön létre.
  • A létrejövő szolgáltatási szerződés részleteit az ÁSZF 11. fejezete tartalmazza.
  • A tanfolyamra történő belépési adatokat a tanfolyami kezdete előtt e-mailben küldjük meg a hallgatóknak. A tanfolyam elvégzésére 12 hónap áll a hallgatók rendelkezésére.
  • A Tisztségviselő tanfolyam ára 48.000 Ft. Aki sikeresen elvégezte az Aktivista tanfolyamot, a Tisztségviselő tanfolyam árából 8.000 Ft kedvezményt kap.
  • A Tisztségviselő tanfolyam kedvezményes ára 40.000 Ft, amely 13 tananyagot tartalmaz és záródolgozattal fejeződik be.
  • A Tisztségviselő tanfolyam sikeres elvégzéséről igazolást állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a hallgatóknak.

Megnyílt! A Tisztségviselő tanfolyam mostantól elérhető.
Van még néhány hely, de a létszám korlátozott.

Add meg a jelentkezési adatokat és e-mailben tájékoztatunk a részletekről.

Mi sem szeretjük a spameket,
az adataid nálunk biztonságban lesznek.

Adatvédelmi tájékoztató

Szigeti Péter, Videoton Szakszervezet

“A munkavállalók összefogását és a szakszervezetek tevékenységét bemutató online tanfolyam rengeteg olyan témával foglalkozik, amit mi csak felületesen ismertünk. Kollégák a tanfolyam vége felé haladva büszkélkednek a megszerzett tudással. Nem felszínes, egyértelmű és lényegre törő volt e tanfolyam. Ajánlom mindenkinek, sőt már szervezzük további tisztségviselőink beiskolázását a következő tanfolyamra.”

“Ez a tanfolyam megerősített abban, hogy egy szervezet akkor tudja feladatát ellátni, a jövőjét építeni, ha legfontosabbnak tartja: a szervezetfejlesztést, a tagszervezést, a képzést és a közösségépítést. Nincs jövője annak a szakszervezetnek, amelyik nem tesz meg mindent azért, hogy a fentebb említett tevékenységeket elvégezze és mindent eszközt biztosítson a megvalósításhoz.”

Pálfi Gábor, Dunaferr Vasas Szakszervezet

“Mindenképpen ajánlanám az online tanfolyamot. Sőt szerintem a mindennapi érdek-képviseleti munkához elengedhetetlen, ezért kötelezővé is tenném. A tanfolyam tematikája nagyon hasznos volt, mert javította a kommunikációmat és a tagsággal meglévő kapcsolatomat is mélyítette.

Lukács M., PADOSZ

“A tanfolyam rám időnként nagyon motiváló, lelkesítő hatást gyakorolt. A fejezetek tartalma érdekes és informatív, ezért a későbbiekben is fel tudom majd használni beszélgetésekben, tájékoztatók írásában. A tanfolyamot jó szívvel ajánlom minden szakszervezeti tisztségviselőnek.

Mészáros István, Nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete

“Jómagam friss szakszervezeti vezetőként szembesültem, hogy nem egyszerű feladatot kell ellátnom. Azonban kárpótol a kihívás és a sikerélmény. Még sokat kell tanulnom, de rengeteget tanultam ebből a tanfolyamból is.”