Szakszervezeti tagnak lenni életérzés.
Az egyenlőségért és a tisztes megélhetésért küzdő ember életérzése.

Milyen ismerteket szerezhetsz
az Tisztségviselő tanfolyam elvégzésével?

Megismered a tisztségviselés miben létét és a választás részleteit, a szakszervezetek működését. Megtanulsz stratégiai terveket készíteni, hatékonyan tagokat szervezni, jobban kommunikálni, sérelmeket, panaszokat kezelni. Elsajátítod a szakszervezeti tagdíjakkal való gazdálkodás alapjait, szakszervezeti akciók szervezését, közösségépítés fortélyait. Megismered a szolgáltatások szerepét, valamint információkat kapsz a nemzetközi szakszervezeti mozgalomról.

A tanulási folyamat

A tanfolyam egy szintfelmérő kérdőív kitöltésével kezdődik. A kérdőív kitöltése belépési feltétel, azaz akkor lehet megtekinteni az első tananyagot, ha a kérdőívet a hallgató feltöltötte és azt a tanár nyugtázta. A kérdőív kitöltésnek legfontosabb célja, hogy a hallgatók a tanfolyam végén fel tudják mérni, hogy a tanfolyam elvégzésének hatására mennyit fejlődtek személyesen és mennyit változott a szakszervezetük.

A tanfolyam 13 témából áll. Az egyes témák végén egy-egy feladatot kell elvégezni, amelyekről rövid összefoglalót kell feltölteni a képzési portálra. A feltöltött dolgozatokról a tanár egy-két munkanapon belül visszajelzést küld és ezzel együtt megnyitja a következő témát. A hallgatók a képzési portálon keresztül üzeneteket küldhetnek a tanárnak, ami lehetővé teszi a folyamatos konzultációt.

A tanfolyam záródolgozat készítésével ér véget. 

© Copyright – Szakszervezeti aktivista                                                                                                            Nyitóoldal   Bemutatkozás   Kapcsolat   Adatvédelmi tájékoztató  ÁSZF