Jelentkezésről szóló tájékoztató

Kérjük, hogy jelentkezés előtt figyelmesen olvasd el!

Kedves Érdeklődő! Ezen az oldalon a szakszervezetiaktivista.hu képzési portál fizetős tanfolyamaira tudsz jelentkezni. Az alább választható tanfolyamok ára egyenként és egységesen bruttó 3000 Ft, azaz háromezer forint. A jelentkezést követően emailben küldjük meg az általad megadott e-mail címre a regisztráció során bejelölt tanfolyamok díjáról szóló díjbekérőt. A tanfolyami díj átutalással egyenlíthető ki. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük meg az elektronikus számlát és a képzési portálra történő belépéshez  szükséges kódokat. A tanfolyamokra egyesével is lehet jelentkezni, de a jelentkezés során egyszerre több tanfolyamot is bejelölhetsz. Mindig annyi tanfolyami díjat kell megfizetned, ahány tanfolyamot bejelölsz az alábbi jelentkezés során.

Amennyiben egyszerre több tanfolyamra jelentkeztél, az egyes tanfolyamokat a sorszámuk sorrendjében egymás után végezheted el. Egy-egy tanfolyam elvégzésére alapesetben két hónap áll rendelkezésedre. A tanfolyam megnyitását követően a kurzus a két hónap elteltével automatikusan lezárul. Amennyiben hamarabb végzed el az egyes tanfolyamokat, és több tanfolyamra jelentkeztél egyszerre, a kurzusok végén lévő visszajelzés küldésével kérheted a következő tanfolyam hamarabb történő megnyitását. A következő tanfolyamra történő beíratásodat követően ismét két hónap áll rendelkezésedre a soron következő tanfolyam elvégzésére. Amennyiben kérdésed lenne a tanfolyamokkal kapcsolatban jelezd felénk a Kapcsolat menü  ponton elérhető üzenetküldési lehetőséget használva.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező.