Szakszervezeti tagnak lenni életérzés.
Az egyenlőségért és a tisztes megélhetésért küzdő ember életérzése.

Kinek ajánljuk a GYORSTALPALÓT?

  • Amikor 1987 tavaszán megválasztottak szakszervezeti tisztségviselőnek, néhány hónap múlva elküldtek egy ötnapos tanfolyamra. Ezeket a rövid tanfolyamokat hívta a köznyelv “GYORSTALPALÓ”-nak.
  • Az ilyen tanfolyamokon rövid ízelítőt kaptunk arról, hogy mi mindent kellene tudnia egy szakszervezeti tisztségviselőnek.
    A rendszerváltás előtt minden tisztségviselőnek át kellett esnie egy ilyen tanfolyamon. Aki pedig magasabb tisztségbe került, azt beiskolázták egy hosszabb, akár kétéves tanfolyamra.
  • Ez a GYORSTALPALÓ azt a célt szolgálja, hogy előzetesen áttekintést nyújtson a Szakszervezeti Aktvista és Tisztségviselő tanfolyam tartalmáról.
  • Mint minden rövid összefoglaló – bár hasznos azok számára, akik komolyan érdeklődnek a szakszervezetek iránt –, de igazából csak előzetes ismereteket képes nyújtani.
  • Ha teljesen felkészülten szeretnél segíteni tagjaidnak, akkor végezd el online Szakszervezeti Aktivista, vagy  Tisztségviselő tanfolyamunkat.

A GYORSTALPALÓ  2000 Ft-ba kerül, amit szintén levonunk a tanfolyamaink árából, ha jelentkezel valamelyikre. A megrendelés beérkezése után  küldjük meg a számlát.

Ha befolyt a számla ellenértéke e-mailben kapod meg a GYORSTALPALÓ-t.

Itt tudod megrendelni a GYORSTALPALÓT!

Töltsd ki az adatokat és kattints a gombra.

Mi sem szeretjük a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.

Adatvédelmi tájékoztatóÁSZF

Miben segít Neked a GYORSTALPALÓ?

A GYORSTALPALÓ rövid áttekintést nyújt a
Szakszervezeti Aktivista és Tisztségviselő tanfolyam témáiról. Többek közt bemutatja…

…a szakszervezetek megalakulását, küldetését, a tisztségviselők választását, az egyes szintek funkcióit, a szakszervezetek működési modelljeit, a stratégiai tervezés lépéseit, a tagszervezést, a munkaharc akciókat, a hatékonyan kommunikációt, a szakszervezetek gazdálkodásának alapjait, a közösségépítést és a szolgáltatásokat és a nemzetközi mozgalom főbb szereplőit.

© Copyright – Szakszervezeti aktivista                                                                                                            Nyitóoldal   Bemutatkozás   Kapcsolat   Adatvédelmi tájékoztató  ÁSZF