Szakszervezeti tagnak lenni életérzés.
Az egyenlőségért és a tisztes megélhetésért küzdő ember életérzése.

Köszönjük jelentkezésed a Tisztségviselő tanfolyamra!

A következőkben megtudhatod, hogy miként kezdheted el a tanfolyamot.

 1. Mikor és hogyan kezdheted meg a tanfolyamot?
  Ha elvégezted az Aktivista tanfolyamot, akkor rendelkezel a képzési portálra történő belépéshez szükséges adatokkal. A felhasználóneved és jelszavad nem változott, a Tisztségviselő tanfolyamra történt sikeres beiratkozásról az értesítést a tanfolyami díj beérkezését követően e-mailben fogod megkapni.
  Ha még nem rendelkezel a képzési portálra történő belépéshez felhasználónévvel és jelszóval, akkor azokat a tanfolyami díj beérkezését követően fogod e-mailben megkapni.
 2. Mennyi a tanfolyami díj?
  Az Aktivista tanfolyam díja 48.000 Ft. Amennyiben elvégezted az Aktivista tanfolyamot, abban az esetben 8.000 Ft kedvezményt kapsz, azaz 40.000 Ft-ot kell a számlafizetőnek átutalnia a tanfolyami díjról szóló díjbekérőn szereplő számlaszámra. Ha nem vagy jogosult a kedvezményre, akkor a teljes tanfolyami díjról küldünk díjbekérőt.
  Az elektronikus díjbekérőt a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg hamarosan.
 3. Hogyan kell befizetni a tanfolyami díjat?
  A tanfolyami díjat a díjbekérőn szereplő számlaszámra kérjük átutalni.
  Az átutalás Közlemény rovatában kérjük feltüntetni a beiratkozó nevét.
 4. Mikor kapod meg a befizetésről a számlát?
  A tanfolyami díj beérkezését követően küldjük meg az elektronikus számlát a számlafizetőnek e-mailben.
 5. Mennyi idő áll rendelkezésedre a tanfolyam elvégzésére?
  A tanfolyami díj megfizetésével határozott idejű szerződés jön létre a díjfizető és a szolgáltató között. A szerződés a Tisztségviselő tanfolyamra történő beiratkozásról szóló e-mail kiküldésétől számított tizenkét hónapig érvényes, azaz egy év áll a rendelkezésedre a tanfolyam elvégzésére.
 6. Hol találod meg a szolgáltatási szerződésre vonatkozó részleteket?
  A Szolgáltatási szerződés további részleteit (létrejötte, hatálya, felmondása stb.) az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza. A tanfolyami díj megfizetésével jelzed, hogy elfogadtad az ÁSZF-ben foglaltakat.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a tanfolyammal vagy a szerződéssel kapcsolatban, kérjük, írd meg nekünk a kapcsolat@szakszervezetiaktivista.hu e-mail címre.

Karácsony Szilárd, oktató

© Copyright – Szakszervezeti aktivista                                                                                                            Nyitóoldal   Bemutatkozás   Kapcsolat   Adatvédelmi tájékoztató  ÁSZF