Szakszervezeti tagnak lenni életérzés.
Az egyenlőségért és a tisztes megélhetésért küzdő ember életérzése.

Tájékoztató a Tisztségviselő tanfolyam átalakításáról

A “Szakszervezeti aktivista” képzési portálon hamarosan új tanfolyamok lesznek elérhetők, amelyek olyan szakszervezeti tisztségviselőknek szólnak, akik felkészülten szeretnék ellátni a feladataikat.

  • A Tisztségviselő tanfolyamot jelenleg átalakítjuk.
  • Az átalakítás célja a tanfolyami tananyagok kibővítése és használatuk még rugalmasabbá tétele.
  • Az új tematikus tanfolyamok várhatóan 2021. februárjától lesznek elérhetők.
  • Az előzetesen regisztrálókat az új tanfolyamokkal kapcsolatos információkról e-mailben értesítjük.
  • Az új tanfolyamok díja az átalakítás után kerül kialakításra.
  • Az előzetes regisztráció nem keletkeztet semmilyen kötelezettséget. 
  • Az új tanfolyamok szolgáltatási szerződéseinek részleteit az ÁSZF fogja tartalmazni, amely átalakítása szintén folyamatban van.
  • A tanfolyammal kapcsolatos további részleteket azok ismertetői fogják tartalmazni, amelyek a honlapon lesznek elérhetők. 

A Tisztségviselő tanfolyam tartalmát 2021 január során átalakítjuk, ezért jelenleg nem elérhető, azonban előjelentkezéseket elfogadunk.
Az új tanfolyamok indulásáról minden jelentkezőt értesíteni fogunk.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Mi sem szeretjük a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.

Adatvédelmi tájékoztató

Szigeti Péter, Videoton Szakszervezet

“A munkavállalók összefogását és a szakszervezetek tevékenységét bemutató online tanfolyam rengeteg olyan témával foglalkozik, amit mi csak felületesen ismertünk. Kollégák a tanfolyam vége felé haladva büszkélkednek a megszerzett tudással. Nem felszínes, egyértelmű és lényegre törő volt e tanfolyam. Ajánlom mindenkinek, sőt már szervezzük további tisztségviselőink beiskolázását a következő tanfolyamra.”

Tömöriné Tóth Anna, Pedagógusok Szakszervezete

“Ez a tanfolyam megerősített abban, hogy egy szervezet akkor tudja feladatát ellátni, a jövőjét építeni, ha legfontosabbnak tartja: a szervezetfejlesztést, a tagszervezést, a képzést és a közösségépítést. Nincs jövője annak a szakszervezetnek, amelyik nem tesz meg mindent azért, hogy a fentebb említett tevékenységeket elvégezze és mindent eszközt biztosítson a megvalósításhoz.”

Pálfi Gábor, Dunaferr Vasas Szakszervezet

“Mindenképpen ajánlanám az online tanfolyamot. Sőt szerintem a mindennapi érdek-képviseleti munkához elengedhetetlen, ezért kötelezővé is tenném. A tanfolyam tematikája nagyon hasznos volt, mert javította a kommunikációmat és a tagsággal meglévő kapcsolatomat is mélyítette.

Dvorácskó Balázs, Pedagógusok Szakszervezete

“Rengeteg olyan alapinformációt ad át a tanfolyam, amihez nem kell osztályteremben ülni, hanem otthoni feldolgozás alapján is elsajátítható. Nyilván vannak olyan elemek, amik gyakorlatban, saját élményként feldolgozva jobban megmaradnak, de ezek elenyésző számban voltak jelen a képzésben.”

Lukács M., PADOSZ

“A tanfolyam rám időnként nagyon motiváló, lelkesítő hatást gyakorolt. A fejezetek tartalma érdekes és informatív, ezért a későbbiekben is fel tudom majd használni beszélgetésekben, tájékoztatók írásában. A tanfolyamot jó szívvel ajánlom minden szakszervezeti tisztségviselőnek.

Mészáros István, Nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete

“Jómagam friss szakszervezeti vezetőként szembesültem, hogy nem egyszerű feladatot kell ellátnom. Azonban kárpótol a kihívás és a sikerélmény. Még sokat kell tanulnom, de rengeteget tanultam ebből a tanfolyamból is.”

© Copyright – Szakszervezeti aktivista                                                                                                            Nyitóoldal   Bemutatkozás   Kapcsolat   Adatvédelmi tájékoztató  ÁSZF