Hallgatói visszajelzés

Mielőtt valaki beiratkozik egy tanfolyamra próbál tájékozódni arról, hogy mit fog kapni. A leghitelesebb információkat azoktól lehet szerezni, akik már elvégezték. Még inkább így lehet ez az online tanfolyamokkal. Ennek jegyében adom közre az alábbi visszajelzést. (KSZ)

Hasznos és átfogó ismeretre tettem szert a képzés folyamán.  Az első kérdőív kitöltésénél sok esetben a kérdéseket sem értettem, ma már sokkal többet tudok. Napi munkámban remekül tudom hasznosítani a tanultakat, már van rálátásom a szakszervezet működésére.

Nagyon tetszik a tanfolyam anyagának struktúrája, a közvetlen és élményszerű stílusa. A könnyed és közérthető stílus segíti beépülni az ismeretanyagot. Olyan érzése van az embernek, hogy egy jól megírt szöveget olvas, és közben észre se veszi, hogy ismeretet szerez, új nézőpontot kap.

Alapos és minden irányból megközelített témafeldolgozás különösen tetszett.

A tananyag végét lezáró feladatok elsősorban a tanultak szintézisére és az egyéni véleményre voltak építve. Úgy vélem, hogy ez a módszer a kritikai gondolkodásra, a szabad véleményalkotásra adott lehetőséget. Úgy éreztem, hogy számít a véleményem, lehet véleményem és érveim is, ezt pedig csak akkor tudtam megtenni, ha megfelelő ismeretet szereztem. Nagyon gratulálok ehhez, mert ezekből a feladatokból tanultam a legtöbbet.

Köszönöm a sok példát, a sok emberközeli megközelítést, ez nagyban megkönnyítette a megértést. Legjobban a Pál utcai fiúk regényben rejlő szakszervezeti szerveződési minták tetszettek. Én tanítottam ezt a regényt ötödikes gyerekeknek, de ezt az aspektust soha nem vettem volna észre, sőt.

Nagyon tetszett a számonkérés módja, illetve az értékelés közvetlensége és egyénre szabottsága. A válaszok ítélkezéstől és bírálattól mentesek voltak. Sokat segített az értékelés folyamán használt pozitívumokra támaszkodás, a másik nézőpontjának tiszteletben tartása.

Összegezve elmondható, hogy egy nagyon jól szerkesztett, korszerű módszerekkel átadott és számon kért, kritikai gondolkodást fejlesztő tanfolyamot végezhettem el. Nem csak a szakszervezet működéséről szóló alapismereteket ismerhettem meg, hanem élményszámba is ment a tanulás. Köszönöm!”

Turzó Marianna, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének szervezési és kommunikációs titkára

Bővítsd Te is tudásod!

A tanfolyam segítségével olyan ismereteket sajátíthatsz el, amelyek gyökeresen megváltoztatják a munka világáról alkotott képed.

Az Aktivista tanfolyam olyan tagoknak és tisztségviselőknek szól, akik munkatársaik megszervezésével még sikeresebbé szeretnék tenni szakszervezetüket.

A “Szakszervezeti aktivista” képzési portál harmadik tanfolyama olyan szakszervezeti tisztségviselőknek szól, akik felkészülten szeretnék ellátni a feladataikat, mert a tisztségviselés szakma.

© Copyright – Szakszervezeti aktivista                                                                                                            Nyitóoldal   Bemutatkozás   Kapcsolat   Adatvédelmi tájékoztató  ÁSZF